Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Vid skada är det viktigt att fylla i en skadeblankett, se länk:

https://www.svedea.se/media/121496/olycksfall_gymnastikförbundet_final.pdf

Medicinsk massageterapi
Katarina jobbar som medicinsk massageterapeut ute på Access Rehab med focus på muskler och ledproblem i rörelseapparaten. Medicinsk massageterapi inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning, och hälsa. Förutom att ge rekommendationer kring styrke- och stretchövningar så använder hon sig främst av verktyg som massage, triggerpunktsbehandling, manuella mobiliseringstekniker och stretch. 

Katarina är medlem i KGF och har hållit på med gymnastik sedan barnsben, tränat och tävlat på internationell nivå, så hon har god förståelse för sporten och vilka krav som ställs på gymnasterna. Just nu är Katarina också ledare för seniorgruppen på onsdagar och friståendetränare för junior och ungsdomstruppen tillsammans med Mariella på torsdagar.

Man kan kontakta Katarina (se kontaktuppgifter nedom) om man har frågor kring träning och/eller skador. Om det uppkommer något akut eller om man är osäker så är det givetvis alltid bäst att uppsöka legitimerad vårdpersonal!

Katarina nås via mail eller telefon:
Tel.nr 0763445576