Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Om en aktiv skadas vid träning, tävling eller transport till dessa är det viktigt att ni föräldrar fyller i och skickar in en skadeblankett, se länk:

https://www.svedea.se/media/121496/olycksfall_gymnastikförbundet_final.pdf


Alla våra aktiva är försäkrade via Gymnastikförbundet och deras försäkringsförmedlare Pensum. Beroende på aktivitet har sedan de aktiva försäkrats hos försäkringsbolaget Svedea:


Basförsäkring

Försäkringen är avsedd för alla gymnaster som inte har Tävlings- eller träningsförsäkring.


Tävlings- och träningsförsäkring

Försäkringen är obligatorisk för gymnaster som tävlar samt gymnaster som utför fria rotationer runt tväraxeln


Tävlingslicens

Tävlingslicensen är obligatorisk för alla gymnaster som deltar på tävling med gymnaster från annan klubb där poängbedömning sker.


Läs mer på

https://www.svedea.se/gruppforsakringar/gymnastikMedicinsk massageterapi
Katarina jobbar som medicinsk massageterapeut ute på Access Rehab med focus på muskler och ledproblem i rörelseapparaten. Medicinsk massageterapi inriktar sig på att återfå och upprätthålla god fysisk funktion i samband med rörelse, aktivitet, hållning, och hälsa. Förutom att ge rekommendationer kring styrke- och stretchövningar så använder hon sig främst av verktyg som massage, triggerpunktsbehandling, manuella mobiliseringstekniker och stretch. 

Katarina är medlem i KGF och har hållit på med gymnastik sedan barnsben, tränat och tävlat på internationell nivå, så hon har god förståelse för sporten och vilka krav som ställs på gymnasterna. Just nu är Katarina också ledare för seniorgruppen på onsdagar och friståendetränare för junior och ungsdomstruppen tillsammans med Mariella på torsdagar.

Man kan kontakta Katarina (se kontaktuppgifter nedom) om man har frågor kring träning och/eller skador. Om det uppkommer något akut eller om man är osäker så är det givetvis alltid bäst att uppsöka legitimerad vårdpersonal!

Katarina nås via mail eller telefon:
Tel.nr 0763445576
 
Bli medlem
KGF på social media
Våra sponsorer