SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träna och tävla med Karlskrona Gymnastikförening

Karlskrona Gymnastikförenings verksamhet utgörs av Barngymnastik, Breddgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin, Truppgymnastik samt "Alla kan gympa" (Gymnastik för funktionsnedsatta), för barn och ungdomar.


Verksamheten innefattar både bredd- och elitträning.  


Ny på gymnastik 
För våra grupper som tar emot nybörjare så bokar ni plats via denna länk: Boka plats.

Bokning av vårterminens lediga plaster öppnar den 1 januari 2021


Är gruppen full?

Om gruppen är full kan du ändå göra en intresseanmälan. Detta innebär att du förs in på vår Intresselista.

När det blir en plats ledig, lämplig för det ni anmält intresse av, skickas ett epost till alla på intresselistan. Först till kvarn gäller!


Byta till KGF från annan förening, gymnast sedan tidigare?

Är du erfaren gymnast, men ny i föreningen, och vill börja i en av våra tävlingsgrupper - så fyller du i formuläret som du når via länken anmälan till KGF  

Tränings- och tävlingserfarenhet ska anges så att vi kan matcha mot lämplig grupp, i mån av plats. Finns ingen plats nu, läggs du in på Intresselistan.


Intagsstopp

När vi nått halvvägs in i terminen (mars/oktober) inför vi som regel ett stopp för intag av nya aktiva i grupperna.

Detta för att skapa stabilitet för grupperna och för att de inte ska behöva börja om på nytt hela tiden, i synnerhet när de då går in i tävlingssäsongen. Du kan fortfarande göra en intresseanmälan så hör vi av oss om det skulle uppstå platser under terminen eller när vi släpper nya plaster till kommande termin.


SportAdmins MedlemsApp
Karlskrona GF använder SportAdmins MedlemsApp.

I MedlemsAppen får medlemmen full koll på bland annat sina aktiviteter, kallelser kalender, kontakter, nyheter och utskick. 


Ladda ner på Appstore

Ladda ner på Google Play

 
Bli medlem
Våra sponsorer