Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Uthyrning till andra föreningar
Välkommen till sydöstra Sverige och den fina skärgårdsstaden Karlskrona. Förutom att njuta av sol och bad kan du numera också träna truppgymnastik under bästa möjliga förutsättningar.

Passa på och boka tid i en av södra Sveriges mest moderna anläggningar för Trupp-gymnastik och Parkour.

Under skolloven när vår träning till del ligger nere och lediga tider under terminerna, hyr vi ut våra lokaler för arrangemang, läger - eller bara en annorlunda träningsdag.

Har ni frågor om lediga halltider, priser eller tips på övernattning och mat - skicka en fråga till:
lokalbokning@karlskronagf.se, så återkommer vi med svar.
Priser och bokning

Tillgänglighet
Under sommaren 2020, är våra lokaler tillgängliga för bokning mellan v.25 och v33.
Vår förening nyttjar själv lokalerna för träning under denna period men med ett tunnare schema.
Det innebär att det finns stora möjligheter att hyra lokalerna för läger och andra arrangemang.

Även under terminerna finns tider tillgängliga. Under menyn: "Schema - Tillgänglighet" kan ni se vilka lokaler som är tillgängliga ett datum eller en vecka. Schemat uppdateras löpande och terminernas scheman läggs in ca. 1 månad föra terminsstart.

Uthyrningspris
Vi hyr ut våra lokaler per timme. Det går bra att boka flera lokaler samtidigt, men vi förbehåller oss rätten att samtidigt hyra ut obokade lokaler till andra som vill hyra.

  • A-hallen 800kr/h
  • B-hallen 300kr/h
  • Friståendesalen 500kr/h
  • Gymmet 500kr/h
  • Spegelsal 200kr/h
Hur många får man vara?
Ovanstående prissättning gäller oavsett om man kommer en hel förening eller en enstaka grupp. Det enda som begränsar hur många man får vara i lokalerna är brandskyddsbestämmelserna som säger max 150 personer i A-hall+Friståpendesal+gym samt 120 personer i B-hall+spegelsal. Dessutom måste vi troligtvis förhålla oss till reglerna för folksamlingar vid evenemang kopplat till Coronaviruset under överskådlig framtid.

Bokning
Bokning görs genom att maila; lokalbokning@karlskronagf.se, med önskemål om datum, tider och lokaler.
När vi kommit överens så skickas ett kontrakt till er.Boende och mat

Boende
Gymnastikförbundet har avtal med Scandic - de har ett MYCKET trevligt hotell mitt i centrala Karlskrona. Vi kan även erbjuda en lite billigare lösning på ett mindre centralt hotell samt en närliggande camping. För er som önskar ett riktigt billigt alternativ finns möjlighet för hall-förläggning i en angränsande lokal tillsammans med den lokala tennis-föreningen.


Mat
Vi samarbetar med en närliggande bistro som erbjuder lunch och middag, knappt 200 meter från vår anläggning. Det är även möjligt att beställa catering till anläggningen - bord och stolar, samt porslin finns.
Hitta hit
 
Bli medlem
KGF på social media
Våra sponsorer