SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om KGF
Föreningen bildades 8 Oktober 1920 vid ett möte i Läroverkets Gymnastiksal där John Norlin valdes till föreningens första ordförande. Verksamheten inleddes med gymnastik för män och kvinnor i bla. Skeppsgossekårens gymnastiksal. Därefter har verksamheten anpassats till decenniernas krav av fysiskt välbefinnande, allt från ridning, spjutkastning, simning, fäktning, handboll och tävlingsgymnastik. Idag fokuseras verksamheten till bredd och trupp- gymnastik för barn och ungdomar, Större händelser som föreningen arrangerat har varit de tre SM i gymnastik och landskampen Sverige-Sovjetunionen tillsammans med deltagande på Gymnaestrador och uppvisningstrupper på Olympiska Spel.

Vill du bli medlem i Karlskrona GF? Klicka då här!
Långsiktighet – Engagemang – Kompetens – Utveckling
Vår verksamheten innefattar både bredd- och elitträning. För detta krävs långsiktighet i flera avseenden, där inte minst säkerheten för gymnasterna är i fokus. Som en naturlig del i detta ingår regelbunden ledarutveckling, -kvalificering och -träning på veckobasis.

Föreningens verksamhet vilar på ett hängivet engagemang från alla aktiva, där stommen kommer ur ett stort antal erfarna och vuxna tränare med tävlingsbakgrund. Kompetensen tillgodoses bl a genom att föreningen idag har elittränare på högsta nivå med uppgift att utbilda och stödja våra yngre och mindre erfarna tränare, innan dessa får eget tränaransvar.
Föreningsinfo

Bildad1920-10-01
Föreningsnummer37317-19
AdressArenavägen 17, 37155 Karlskrona

E-postinfo@karlskronagf.se
Bankgiro5502-6819
Organisationsnummer835001-2855
  
  
  

Vi föredrar fakturering digitalt
Vi tar e-mot och skickar e-faktura (EDI) för er som godkänner detta

 Faktura via e-post:  
  fakturor@karlskronagf.se 
   
   
 Pappersfaktura skickas till:  
 Karlskrona Gymnastik Förening
Kund-id FSX7724
FE 301
105 69 Stockholm
 
   
   
   
 
 
Från 2021-02-01 kommer pappersfakturor skickade till vår besöksadress att returneras.
 
Bli medlem
Våra sponsorer