Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Karlskrona GFs hemsida!
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.

Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka då här!
I samma formulär kan du förälder anmäla dig som hjälpledare eller medföljande till tävlingar. Ange vad anmälan gäller i kommentarsfältet.

Karlskrona GF använder SportAdmins MedlemsApp.

I MedlemsAppen får medlemmen full koll på bland annat sina aktiviteter, kallelser kalender, kontakter, nyheter och utskick. 


Ladda ner på Appstore

Ladda ner på Google Play

Hällevikslägret 2019
2019-02-14 22:14

Varje sommar arrangerar Gymnastikförbundet Sydost ett gymnastikläger för barn som är 10 år och äldre under v. 30 i Hällevik. Lägret har arrangerats i över 60 år av Gymnastikförbundet och några av ledarna på plats har varit med sen de själva var barn! Det är ett väldigt uppskattat läger och många gymnaster väljer att återkomma år efter år, även när de sedan själva blir ledare på lägret.


Anmälan till årets läger öppnar den 27 februari kl 18.00 på www.gymnastik.se/sydost och för att vara helt säker på att få en plats behöver man anmäla sig samma dag. Först till kvarn gäller.


Observera att lägret arrangeras av vårt förbund, inte Karlskrona GF. Alla frågor rörande lägret besvaras av GF sydost.


Kort information om Hällevikslägret 2019
- Lägret genomförs vecka 30 (21-27/7) i Hällevik, Blekinge
- Vi kan totalt ta emot 300 barn på vårt läger
- Deltagaravgiften är 2250 kronor (varav 500 kronor betalas i anmälningsavgift inom tre dagar)
- Man måste vara aktiv gymnast (medlem och träna i en gymnastikförening) för att få delta

- Gymnaster ifrån förening i Sydost (Småland och Blekinge) har förtur

- All träning på Hällevikslägret sker utomhus på det stora gräsfältet mellan tallskogen och havet. Här tränas trampett, matta, airtrack, fristående, bom, barr mm. Mellan träningspassen badas det i havet. På sena eftermiddagar/kvällar blir det bad i poolen, femkamp, disco och uppträdanden. Sover gör vi i baracker tillsammans med ca 30 andra gymnaster och ledare.

- Lägerveckan avslutas med en uppvisning för föräldrar, syskon och släkt lördagen den 27/7

 


Klart för hallbygge
2019-01-31 11:03

Efter många turer står det nu klart att en ny gymnastikhall ska byggas på Rosenholm! Karlskrona GF har i många år kämpat för att få till en tillbyggnad av befintliga hall, som vi sedan länge vuxit ur, och få ytor mer anpassade för den verksamhet vi bedriver.


Läs mer om hallbygget på vår specialsida som du hittar här.

Årsmöte 2019
2019-01-27 21:43

Söndagen den 3 mars 2019 kl 17.00 är det årsmöte i Karlskrona gymnastikförening.

Platsen är vårt kansli på övre plan i Rosenholmshallen


Medlem som fyller 16 år har rösträtt på möte. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud.

Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet. Förslag skall skickas in i förväg till styrelsen via karlskronagf@hotmail.se


Vårterminen är igång
2019-01-07 09:48
Några av stationsövningarna under daglägret för Trupp-grupperna

I helgen genomfördes ett dagläger för våra allra yngsta truppgymnaster. Det var killar och tjejer från våra Trupp-grupper som körde igång efter en skön julledighet. Dagarna var fyllda med massor av energi och härlig gympaglädje.


Lägret får ses som starten på vårterminen då flera av våra tävlingsgrupper påbörjar sin träning under den här veckan. Övriga grupper kommer sätta igång med sin träningsverksamhet under V03, däribland barn-, Knatte-, Cheer och Parkour. Detaljerad information skickas ut till grupperna via ledarna.


Samtidigt pågår antagningar av nya aktiva till grupperna från vår kölista och vi hoppas kunna ge samtliga köande ett besked nu under januari.

God jul och tack för den här terminen!
2018-12-17 22:12

Det lackar mot jul och de flesta av våra grupper har nu haft höstterminens sista träningstillfälle. För några träningsgrupper väntar jullovsträning eller dagläger, men för de flesta av våra aktiva blir jullovet en välförtjänt vila.


Vårterminen börjar vecka 3, men exakta datum kommer meddelas utav gruppernas ledare. Klart är att gruppindelning och träningstider förblir intakt sånär som på några undantag, vilka har meddelats separat. Du bekräftar din plats till vårterminens träning genom att betala den faktura som skickas ut i början av januari.


Vill du eller ditt barn avsluta medlemskapet i Karlskrona GF, vänligen meddela oss detta snarast så slipper du krånglet med att bli fakturerad för vårterminen. Du ger oss då också möjlighet att ta in en av alla de barn som köar för att få börja träna med KGF. Maila då karlskronagf@hotmail.se


Till er som står i kö för att bli medlem hos oss vill vi meddela att vi tyvärr inte kan möta trycket från alla barn som vill börja hos oss. Vi har inte möjlighet att starta upp nya grupper då vi både saknar halltider och tränare, utan vi får helt enkelt fylla på i befintliga grupper när andra barn slutar. Ni kommer alla få ett besked under januari om ni fått en plats eller inte.


God jul och gott nytt år önskar styrelsen

Nyheter från våra grupper
TPF, 25/01 00:19