SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Karlskrona gymnastikförening

KGF bildades för 100 år sedan (8 oktober 1920) med verksamhet som bestod av gymnastik för män och kvinnor i bl.a. Skeppsgossekårens gymnastiksal. 


Idag är vi 900 medlemmar varav 150 ledare och vår verksamhet omfattar Barngymnastik, Truppgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin samt Breddgymnastik för alla åldrar.


Vi vill erbjuda rörelseglädje som möter de personliga ambitionerna hos barn, ungdomar samt vuxna. Vi gör det genom att utveckla, leda och bedriva träning, genomföra och arrangera tävlingar, läger och uppvisningar samt utbilda ledare.


Nya regional regler påverkar våra träningar 3/5-16/5
2021-04-30 20:46

Smittskyddsläkaren i Blekinge uppmanar länets kommuner att stänga inomhussanläggningar på grund av den höga smittspridningen. Karlskrona kommun följer uppmaningen och pausar vår möjlighet att nyttja Spandelstorp, Chapman och Rosenholms gymnastikhall 3/5-16/5.

 

 • All inomhusträning ställs in från måndag den 3/5 till och med söndag den 16/5.
 • Ovanstående gäller inte JSM/SM-truppen, vilka bedriver elitverksamhet enligt svenska gymnastikförbundets definitioner och då undantas från förbudet.
 • Träning för Knattegrupper och Förtrupp ställs in helt i ovan nämnd period, medan övriga grupper kan växla över till utomhusträning enligt gruppens ledare.
 • Städning fortsätter enligt ordinarie städschema med max 8 vuxna inkl en ledare.

Hör ni inget särskilt från gruppens ledare är det träning som vanligt nu till helgen trots röd dag.

Vi ber er ha tålamod och invänta besked från gruppens ledare ang ev. utomhusträning. Det är upp till ledarna själva om de vill ställa om under denna period och det är inte säkert att det sker direkt.

Vi vet tvärr inte vad som händer efter den 16/5 och vi kan bara hoppas att smittspridningen går ner så att vi får börja träna igen. 

 

Styrelsen

info@karlskronagf.se

 

Källor

Region Blekinge - Regionala råd förlängs och skärps ytterligare

Karlskrona kommun - Regler för idrottsanläggningar skärps och förlängs

Åtgärder för att förhindra smittspridning
2021-04-17 08:00

Det sker en oroväckande ökning av antalet fall av covid-19 i Blekinge och Region Blekinge har därför beslutat att införa skärpta regionala råd för att minska risken för smittspridning i länet. 

 

De nya råden innebär ingen större förändring för vår förening och vi känner oss trygga med de åtgärder vi redan inarbetat. Men för att vi ska kunna fortsätta träna och undvika smitta, tänk på följande:

 • Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du stanna hemma från träning och tävling. Det gäller såväl ledare som aktiva och även om du bara känner dig lite krasslig.
 • Träningspass kan ställas in med kort varsel och vi ber er att alltid kolla er e-post innan ni  kör barnen till träningen.
 • Friska personer i ett hushåll där någon är sjuk i covid-19 ska inte delta i träning.
 • För att minska trängseln ska föräldrar undvika att gå in i våra lokaler. Ledarna tar emot de yngre barnen vid entrén och ni föräldrar möter dem där igen efter träningen.
 • Kom ombytt och tag med en namnad vattenflaska.
 • Handtvätt sker före träningspasset börjar och när tillfälle ges vid pauser eller stationsbyten.
 • Vi undviker trängsel och närkontakt.
 • Vi desinficerar redskapen vi använt vid stationsbyte och avslut

För frågor eller om smittspårare behöver komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@karlskronagf.se så hör vi av oss. Varmt välkommen till säker träning med Karlskrona GF!

 

Med vänliga hälsnignar 

Styrelsen KGF

Nyheter från våra grupper
 
Bli medlem
Våra sponsorer