Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Karlskrona GFs hemsida!
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.

Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka då här!
OBS Nu tar vi inte in ytterligare gymnaster till höstterminen 2018. Anmäl gärna ändå att ställa er i kön inför vårterminen 2019

Karlskrona GF använder SportAdmins MedlemsApp.

I MedlemsAppen får medlemmen full koll på bland annat sina aktiviteter, kallelser kalender, kontakter, nyheter och utskick. 


Ladda ner på Appstore

Ladda ner på Google Play

Höstens tävlingssäsong är igång
2018-11-05 22:07
Nu drar tävlingssäsongen igång på allvar för våra truppgymnaster!
Vi har redan haft lag från Juniortruppen 1 och Trupp P08/09 med på Sydosttrampetten i Grimslöv. Dessutom kan ni ju inte ha missat att KGF-gymnasten William Karlsson var med juniorlandslaget och tog brons vid EM i Portugal.

Vi i Karlskrona GF arrangerar Sydostmästerskapen nivå 7,8 den 2/12. Då kan ni se gymnaster från hela vår region tävla i Allhallen, Holmsjö.

Kommande tävlingar
 24/11 - 25/11 Rikstrean Dam, Järfälla Ungdomstrupp F3
 1/12 - 2/12 Tranan Cup, Tranemo Miniortrupp F3/F4
 2/12 Sydostmästerskapen nivå 7,8, Holmsjö

 Flertalet Trupp-grupper,

 Miniortrupp F1, F2, P1

 Ungdomstrupp F1

 9/12 JSM, Ängelholm Juniortrupp 2

Styrelsen önskar alla gymnaster och ledare lycka till!


Demogymnast - roligt men krävande
2018-10-27 20:17

Några gånger per termin arrangerar KGF ledarutbildningar där gymnastikförbundets utbildare kommer till oss kompetensutvecklar våra ledare. I dag har kursen Trupp Basic, en grundkurs för trupptränare, genomförts med fyra deltagare från KGF och flera från andra föreningar i regionen. 


Vid utbildningarna behövs det gymnaster som de som går utbildningen kan öva med, de kallas demogymnaster. Julie, Lara och Edith från Trupp F09 fick en heldag tillsammans med sina gruppkompisar och kursdeltagarna. Superkul men lite jobbigt var utlåtandet från tjejerna.

2018-10-24 13:12
 
Team Sportia i Karlskrona läggs ner!
2018-09-12 10:41
Som ni kanske redan hört eller sett så kommer Team Sportia i Karlskrona att avveckla sin butik under hösten/vintern 2018.
För oss som förening innebär det att vi redan inlett arbetet att skriva nytt samarbetsavtal med en ny lokal leverantör av föreningsoveraller och profilkläder. Fram till dess kan ni fortsatt vända er till Team Sportia som lovat att hjälpa oss under en övergångsperiod.
Passa på att göra fynd när Team Sportia börjar sin utförsäljning den 13/9.

Vi återkommer så fort vi har mer information om vem som blir vår nya leverantör.
Ny tävlingsdräkt!
2018-09-12 09:39

Vi har nu fattat beslut om att föreningen ska byta tävlingsdräkter. Anledningen till att vi byter ut de gamla dräkterna är på grund av att en av dräktleverantörerna avvecklat sin verksamhet. Detta är naturligtvis tråkigt, men vi tror ändå vi har hittat en bra lösning.

Vi tar tillfället i akt att ersätta de två olika dräkttyperna med en gemensam design för att stärka vi-känslan bland gymnasterna och skapa ett enhetligt uttryck utåt.

Nyheter från våra grupper
TPF, 25/01 00:19