SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Karlskrona gymnastikförening

KGF bildades för 100 år sedan (8 oktober 1920) med verksamhet som bestod av gymnastik för män och kvinnor i bl.a. Skeppsgossekårens gymnastiksal. 


Idag är vi 900 medlemmar varav 150 ledare och vår verksamhet omfattar Barngymnastik, Truppgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin samt Breddgymnastik för alla åldrar.


Vi vill erbjuda rörelseglädje som möter de personliga ambitionerna hos barn, ungdomar samt vuxna. Vi gör det genom att utveckla, leda och bedriva träning, genomföra och arrangera tävlingar, läger och uppvisningar samt utbilda ledare.


Boka plats till höstterminen
2021-06-24 22:36

Onsdag den 28/7 kl 09.00 öppnar vi för bokning av lediga platser i våra grupper för gymnastik, parkour, cheerleading och trampolin.

 

Bokningen hittar ni här

Mer information om gruppernas upplägg, kostnader och träningstider hittar ni i bokningen.

Karlskrona gymnastikförening söker huvudtränare Trupp 
2021-06-21 23:57

Vår strävan efter att utveckla Karlskrona GF gör nu att vi söker en huvudtränare till vår satsande truppgymnastiksektion.  

 

Huvudtränare Trupp planerar, leder och genomför träning, tävling och utveckling av grupperna på SM-stegen. I tjänsten ingår även att vara drivande i utvecklingen av föreningen, våra ideella ledare och våra arrangemang.

 

Läs mer i vår annons och välkommen med din ansökan!

Nyheter från våra grupper
 
Bli medlem
Våra sponsorer