Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Karlskrona gymnastikförening

KGF bildades för snart 100 år sedan (8 oktober 1920) med verksamhet som bestod av gymnastik för män och kvinnor i bl.a. Skeppsgossekårens gymnastiksal. 


Idag är vi 900 medlemmar varav 150 ledare och vår verksamhet omfattar Barngymnastik, Truppgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin samt Breddgymnastik för alla åldrar.


Vi vill erbjuda rörelseglädje som möter de personliga ambitionerna hos barn, ungdomar samt vuxna. Vi gör det genom att utveckla, leda och bedriva träning, genomföra och arrangera tävlingar, läger och uppvisningar samt utbilda ledare.


Klicka här om du vill börja träna hos oss

Uppdatera kontaktuppgifter och kostavvikelser
2019-11-05 21:58
I helgen hade vi läger för våra yngsta truppgymnaster. Det var tre härliga dagar med massor av glada barn som fyllde Rosenholmshallen. För att orka träna en hel dag serverades de mat och mellanmål och då framkom det att flera barn inte har anmälda kostavvikelser, dvs födoämnesallergier eller annat behov av specialkost.

Denna information och även andra personuppgifter bör finnas i vårt medlemsregister och kan uppdateras av er målsmän på ett väldigt enkelt sätt.

Via vår hemsida kan ni logga in med hjälp av er epostadress. En engångskod skickas då till er och ni kan logga in för att granska och uppdatera ert barns uppgifter. Gör gärna det så att vi har korrekt information avseende era barn inför framtida träningar, läger eller tävlingsresor.

  • Klicka på "logga in" högst upp till höger på vår hemsida karlskronagf.se 
  • Välj "Logga in som Målsman/Medlem"
  • Ange din epostadress (den adress du får eposten från vår förening)
  • Fyll i den engångskod du får skickad till dig

Truppgymnastik – en del av Svensk Gymnastik
2019-11-05 21:32

Truppgymnastik är den största av de discipliner som utövas inom Karlskrona GF. Det är inom denna disciplin vi har flest utövare och där vi når fina tävlingsresultat. Denna film beskriver på ett fint sätt sporten.

https://youtu.be/PmpiY2dPIc8

Vi har även disciplinerna parkour, trampolin samt barn- och breddgymnastik, vilka alla har sin hemvist i Svenska gymnastikförbundet. Dessutom finns det i KGF en stor Cheerleadingverksamhet, en disciplin i Svenska Cheerleaderförbundet, som tidigare i år valdes in i Riksidrottsförbundet.
Föreningskläder
2019-10-22 23:21
 
För dig som börjar gymnasiet nästa år
2019-10-17 19:52

Sista ansökningsdag för dig som vill gå en Nationell Idrottsutbildning för truppgymnaster är den 1 december 2019. NIU-utbildningen vänder sig till dig som vill göra en elitidrottssatsning och kombinera den med fullvärdiga gymnasiestudier. 


Sedan hösten 2015 har Gymnastikförbundet Sydost en av landets 10 godkända NIU-skolor för truppgymnaster. Den nationella idrottsutbildningen ligger i Karlskrona och har startats av Svenska Gymnastikförbundet i samarbete med Karlskronas kommunala gymnasieskolor och Karlskrona Gymnastikförening.


Klicka för mer information om NIU-verksamheten och kursutbudet 


Höstlovsläger för barn födda 2010-2012
2019-10-13 22:21

Under höstlovet erbjuder vi dagläger för alla våra gymnaster födda 2010-2012, oavsett om du nu går i trupp- eller breddgymnastik (Gymnastica).

Det blir en fullspäckad dag med massor av rolig gymnastik för endast 250kr och då ingår frukt och lunch. Kl 10.00-16.00 i Rosenholmshallen.

 

Fredag 1/11 Höstlovsläger för barn födda 2010. 

Lördag 2/11 Höstlovsläger för barn födda 2011

Söndag 3/11 Höstlovsläger för barn födda 2012


Trampett, airtrack och trampolin. Vi kommer hinna massa kul dessa lägerdagar!


Boka din plats nu direkt!

 

Alla grupper kommer få information från sina ledare vilka träningar som genomförs och vilka som ställs in under höstlovet. 
Nyheter från våra grupper
 
KGF på social media
Våra sponsorer