Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Karlskrona gymnastikförening

KGF bildades för 100 år sedan (8 oktober 1920) med verksamhet som bestod av gymnastik för män och kvinnor i bl.a. Skeppsgossekårens gymnastiksal. 


Idag är vi 900 medlemmar varav 150 ledare och vår verksamhet omfattar Barngymnastik, Truppgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin samt Breddgymnastik för alla åldrar.


Vi vill erbjuda rörelseglädje som möter de personliga ambitionerna hos barn, ungdomar samt vuxna. Vi gör det genom att utveckla, leda och bedriva träning, genomföra och arrangera tävlingar, läger och uppvisningar samt utbilda ledare.


Skydda dig och andra från smittspridning
2020-10-24 08:00

Vi känner oss trygga med de åtgärder vi redan vidtagit för att kunna fortsätta träna, men givetvis följer vi myndigheternas och förbundets uppdaterade riktlinjer. Viktigast är dock de nu välbekanta reglerna:

 

  • Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du stanna hemma från träning och tävling. Det gäller såväl ledare som aktiva och även om du bara känner dig lite sjuk.
  • Friska personer i ett hushåll där någon är sjuk i covid-19 ska inte delta i fritidsaktiviteter som träning och tävling.
  • För att minska trängseln ska föräldrar undvika att gå in i våra lokaler. Ledarna tar emot de yngre barnen utanför entrén och ni föräldrar möter dem där igen efter träningen.
  • Kom ombytt och tag med en namnad vattenflaska.
  • I våra barngrupper finns det inte plats för några syskon eller extra anhöriga, utan endast anmälda barn med en medföljande förälder
  • Handtvätt sker före träningspasset börjar och när tillfälle ges vid pauser eller stationsbyten.
  • Vi undviker trängsel och närkontakt.
  • Vi desinficerar redskapen vi använt vid stationsbyte och avslut
Varmt välkommen till säker träning med Karlskrona GF!

Klubbmästerskap Trupp 2020
2020-10-21 22:48

Karlskrona GF tävlingskommitté hälsar välkomna till KM Trupp 2020

Nivå 3-6 - 7/11, nivå 7-9 - 28/11


Tävlingarna genomförs corona-anpassat med max 2-3 lag i hallen samtidigt och utan övrig publik. Detta till följd av 50-personers regeln.

Syftet med tävlingarna är inte att ta fram något resultat, utan att ge gymnasterna ett mål med sin träning. Vi vill samtidigt bjuda lagen på både lite pirriga tävlingsnerver och härlig föreningskänsla. 


I inbjudan hittar du mer information och hur du som ledare anmäler ditt lag

Nyheter från våra grupper
Alla kan Gympa, 25/09 13:34 
Barn, 01/09 06:22 
 
Bli medlem
KGF på social media
Våra sponsorer