Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Karlskrona GFs hemsida!
I menyn ovan hittar ni information om föreningen, grupper och trupper.

Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka då här!
I samma formulär kan du förälder anmäla dig som hjälpledare eller medföljande till tävlingar. Ange vad anmälan gäller i kommentarsfältet.

Karlskrona GF använder SportAdmins MedlemsApp.

I MedlemsAppen får medlemmen full koll på bland annat sina aktiviteter, kallelser kalender, kontakter, nyheter och utskick. 


Ladda ner på Appstore

Ladda ner på Google Play

Vårterminen är igång
2019-01-07 09:48
Några av stationsövningarna under daglägret för Trupp-grupperna

I helgen genomfördes ett dagläger för våra allra yngsta truppgymnaster. Det var killar och tjejer från våra Trupp-grupper som körde igång efter en skön julledighet. Dagarna var fyllda med massor av energi och härlig gympaglädje.


Lägret får ses som starten på vårterminen då flera av våra tävlingsgrupper påbörjar sin träning under den här veckan. Övriga grupper kommer sätta igång med sin träningsverksamhet under V03, däribland barn-, Knatte-, Cheer och Parkour. Detaljerad information skickas ut till grupperna via ledarna.


Samtidigt pågår antagningar av nya aktiva till grupperna från vår kölista och vi hoppas kunna ge samtliga köande ett besked nu under januari.

God jul och tack för den här terminen!
2018-12-17 22:12

Det lackar mot jul och de flesta av våra grupper har nu haft höstterminens sista träningstillfälle. För några träningsgrupper väntar jullovsträning eller dagläger, men för de flesta av våra aktiva blir jullovet en välförtjänt vila.


Vårterminen börjar vecka 3, men exakta datum kommer meddelas utav gruppernas ledare. Klart är att gruppindelning och träningstider förblir intakt sånär som på några undantag, vilka har meddelats separat. Du bekräftar din plats till vårterminens träning genom att betala den faktura som skickas ut i början av januari.


Vill du eller ditt barn avsluta medlemskapet i Karlskrona GF, vänligen meddela oss detta snarast så slipper du krånglet med att bli fakturerad för vårterminen. Du ger oss då också möjlighet att ta in en av alla de barn som köar för att få börja träna med KGF. Maila då karlskronagf@hotmail.se


Till er som står i kö för att bli medlem hos oss vill vi meddela att vi tyvärr inte kan möta trycket från alla barn som vill börja hos oss. Vi har inte möjlighet att starta upp nya grupper då vi både saknar halltider och tränare, utan vi får helt enkelt fylla på i befintliga grupper när andra barn slutar. Ni kommer alla få ett besked under januari om ni fått en plats eller inte.


God jul och gott nytt år önskar styrelsen

Profilkläder Intersport
2018-12-07 23:12

Nu kan ni beställa våra profilkläder hos Intersport
Beställ senast 11/12 för leverans innan jul

Sydostmästerskapen genomförd, tack alla inblandade!
2018-12-03 12:41

Söndagen den 2 december arrangerade Karlskrona GF Sydostmästerskapen i Allhallen Holmsjö. Det blev en härlig tävling med fina framgångar för våra egna gymnaster. Tävlingen genomfördes i flera klasser och dagen började med de yngsta gymnasterna. Somliga av våra yngsta tävlande är i sjuårsåldern och de genomförde sin första trupptävling, medan våra miniorer och ungdomar som tävlade på eftermiddagen är mer rutinerade tävlingsgymnaster.


Vi vill gratulera alla gymnaster och ledare till en väl genomförd tävling med härlig stämning och fina resultat. Vi vill också rikta ett stort tack till alla frivilliga gymnaster, ledare och föräldrar som hjälpte oss arrangera tävlingen. Utan er hade vi inte lyckats. Tack!

/Styrelsen

Välkommen till sydostmästerskapen nivå 7,8
2018-11-18 21:32

Karlskrona gymnastikförening arrangerar den 2 december trupptävlingen Sydostmästerskapen nivå 7,8 i Allhallen Holmsjö.


För er som besöker tävlingen som åskådare gäller följande tävlingstider

(deltagande KGF träningsgrupper i parantes):

  • Nivå 8 yngre pool 1 08:50-10:45 (Trupp F11, Trupp F10/F11)
  • Nivå 8 yngre pool 2 11:45-13:40 (Trupp F09, Trupp F10, Trupp F10/F11)
  • Nivå 7 yngre och Nivå 7 äldre 14.30-16:05 (Minior F1, Minior F2, Ungdom F1)
  • Nivå 8 äldre & Pojkar Nivå C 17:00-18:45 (Trupp P10/11, Trupp P09/08, Minior P1, Minior F2)

Entré: 40 kr (under 16 år gratis)

Vid entrén går det bra att betala med kontanter eller Swish.


Allhallens kiosk är öppen med försäljning av fika och enklare mat under dagen


Ytterligare information om tävlingen, såsom PM, startlistor och resultat hittar ni härNyheter från våra grupper
TPF, 25/01 00:19