Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Karlskrona gymnastikförening

KGF bildades för 100 år sedan (8 oktober 1920) med verksamhet som bestod av gymnastik för män och kvinnor i bl.a. Skeppsgossekårens gymnastiksal. 


Idag är vi 900 medlemmar varav 150 ledare och vår verksamhet omfattar Barngymnastik, Truppgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin samt Breddgymnastik för alla åldrar.


Vi vill erbjuda rörelseglädje som möter de personliga ambitionerna hos barn, ungdomar samt vuxna. Vi gör det genom att utveckla, leda och bedriva träning, genomföra och arrangera tävlingar, läger och uppvisningar samt utbilda ledare.


Nu är hösterminen igång!
2020-08-23 08:24

Den här helgen startar höstterminen för flera av våra grupper som tränar på Rosenholm* och kommande vecka drar även Barn- och Knattegrupperna igång på Spandelstorpskolan.


Till båda dessa lokaler är entrédörren alltid låst. Koden 001311 ska vara känd av både gymnaster och föräldrar och fungerar vid våra träningstider. Så här i coronatider möter vi dock de mindre barnen utanför.


På baksidan av gymnastikhallen på Rosenholm finns en yta som är tänkt att fungera som skolgård. Den har börjat användas som parkering av er föräldrar och vi vill bara varna för att parkeringsvakterna på Rosenholm är på hugget. Vi rekommenderar att parkera på Arenans stora parkering om 15-minutersparkeringen utanför gymnastikhallen är full.


Vi påminner om den allra viktigaste åtgärden för att minska smittspridning av coronaviruset, dvs att den som är sjuk, även med milda symtom, stannar hemma. Detta gäller såväl barn som ledare. Mer om våra coronaanpassningar kan läsas här


*Cheer startar först V36


Varm välkomna till rolig och säker träning!

Styrelsen KGF

Åtgärder vid träning för minskad smittspridning
2020-08-16 08:00

Snart börjar höstterminen och vi välkomnar er alla tillbaka till Karlskrona GF och vår verksamhet. 

Då vi fortfarande lever med corona-viruset och myndigheternas regler för minskad smittspridning, så är det med nedanstående åtgärder vi fortsatt kan utöva sporten vi älskar:


 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte komma till träningen. 
 • För att minska trängseln ska föräldrar undvika att gå in i våra lokaler. Ledarna tar emot de yngre barnen utanför entrén och återlämnar dem där efter träningen. 
 • I våra barngrupper finns det inte plats för några syskon eller extra anhöriga, utan endast anmälda barn med en medföljande förälder.

 • Kom ombytt och tag med en namnad vattenflaska.
 • Handtvätt sker före träningspasset börjar och när tillfälle ges vid pauser eller stationsbyten.
 • Vi undviker trängsel och närkontakt.
 • Vi desinficerar redskapen vi använt vid stationsbyte och avslut.
Varm välkomna!
Styrelsen KGF
Dagläger för gymnaster födda 2011-2013
2020-07-18 16:08
Vi bjuder in till ett fartfyllt dagläger helgen V33 för gymnaster födda 2011-2013. Lägret är för alla KGF-gymnaster i åldersspannet, dvs oberoende av grupptillhörighet.

Alt 1: Lördag 2020-08-15 kl 10.00-16.00
Alt 2: Söndag 2020-08-16 kl 10.00-16.00

Pga Coronaviruset vill vi inte vara för många och därför begränsar vi antalet deltagare till 50 gymnaster per dag. För att så många som möjligt åndå ska få möjlighet att delta får man därför endast boka sig till en av lägerdagarna.
  
Lägeravgiften är 250 kr och tas ut direkt vid bokning. Lunch och eftermiddagsfrukt ingår i priset. 

Begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Boka din plats härAlla kan gympa
2020-07-11 08:00
Hösten 2020 kommer vi i Karlskrona GF att utöka verksamheten till att även erbjuda Alla kan gympa.

Alla kan gympa är Gymnastikförbundets verksamhet för barn & unga med funktionsvariationer, tex rörelsenedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och personer med utvecklingsstörning. 


Du får bland annat träna grundmotorik, koordination, styrka och uthållighet och röra dig till musik.


Vi leker lekar, bygger banor och testar olika typer av redskap så att du får träna din kropp på så många olika sätt som möjligt.  Alla kan gympa har något spännande, roligt och engagerande för alla.


Låter detta intressant? Gör en intresseanmälan på vår hemsida:
https://www.karlskronagf.se/form/?ID=87780
Skriv "Alla kan gympa" i kommentarsfältet och berätta gärna lite kort om dig själv/barnet.


Boka plats inför Höstterminen
2020-06-28 10:30

För att få en plats i en av våra träningsgrupper bokar du plats åt dig eller ditt barn genom vår bokningssida. Platserna släpps 1/7 kl 09.00 och bokning sker genom att välja grupp och betala. 

Grupper man kan boka sig till från den 1/7 är:

 • Barn 1-3
 • Knatte 1-4
 • Förtrupp
 • Vuxengruppen
Följande grupper behöver vi ytterligare lite tid att förbereda och bokning till dessa öppnar först 12/7:
 • Parkour 1-3
 • Gymnastica 1-4
 • Cheer
 • Trampolin
Har man haft en plats i föreningen under våren behåller man den även till hösten utan att behöva boka plats eller meddela att man vill fortsätta. Det enda man behöver göra är att bekräfta platsen genom att betala fakturan som skickas ut i början på augusti tillsammans med information om träningstider mm.

Vi räknar med att de åtgärder vi gjort för att minska smittspridningen av Covid-19 även måste tillämpas under hela höstterminen, men vi avser starta upp våra Barngrupper (Barn 1-3) med några nya restriktioner.

Ev frågor om höstterminen eller bokning skickas till karlskronagf@hotmail.se.
Nyheter från våra grupper
Barn, 01/09 06:22 
 
Bli medlem
KGF på social media
Våra sponsorer