Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Karlskrona gymnastikförening

KGF bildades för snart 100 år sedan (8 oktober 1920) med verksamhet som bestod av gymnastik för män och kvinnor i bl.a. Skeppsgossekårens gymnastiksal. 


Idag är vi 900 medlemmar varav 150 ledare och vår verksamhet omfattar Barngymnastik, Truppgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin samt Breddgymnastik för alla åldrar.


Vi vill erbjuda rörelseglädje som möter de personliga ambitionerna hos barn, ungdomar samt vuxna. Vi gör det genom att utveckla, leda och bedriva träning, genomföra och arrangera tävlingar, läger och uppvisningar samt utbilda ledare.


Bokningen av vårterminens lediga platser öppnar den 27 december kl 09.00

Klicka här om du vill börja träna hos oss

Julaftonsträning med Didde
2019-12-22 08:00
Nu är det jul igen och som traditionen bjuder så kommer Didrik "Didde" Fröberg hem till Karlskrona och håller i julaftonsträningen hos oss.

Didde är en 28-årig elitidrottare som lämnade Karlskrona och KGF för klubben KFUM i Stockholm, därefter studier på gymnastikhögskolan i danska Ollerup. Senare bar det iväg till Island för ett jobb som tränare i klubben Gerpla, strax utanför Reykjavik. Nu är Stockholm återigen basen för för Didde med tränarjobb i Enebybergsgymnasterna samtidigt som den egna tävlingskarriären med KFUM snurrar på. Didde har länge varit en färgstark profil inom svensk truppgymnastik. Meriter som kan nämnas är EM-silver 2014, SM-guld 2017, NM-silver 2013, SM-silver 2019


För er ledare och gymnaster över 10 år som känner för att röra på er innan julbordet så finns det möjlighet att hänga i hallen med Didde på julafton kl. 11-13. Ingen anmälan krävs. Välkomna!
Dags att tonåringen får KGF-mailen själv?
2019-12-19 23:41
Vill du ändra så att dit barn får föreningens e-postutskick till sin egen e-postadress? Denna information och även andra personuppgifter kan uppdateras av er målsmän på ett väldigt enkelt sätt.

Via vår hemsida kan ni logga in med hjälp av er epostadress. En engångskod skickas då till er och ni kan logga in för att granska och uppdatera ert barns uppgifter. Gör gärna det så att vi har korrekt information avseende era barn inför framtida träningar, läger eller tävlingsresor.

  • Klicka på "logga in" högst upp till höger på vår hemsida karlskronagf.se 
  • Välj "Logga in som Målsman/Medlem"
  • Ange din epostadress (den adress du får eposten från vår förening)
  • Fyll i den engångskod du får skickad till dig
Truppläger för gymnaster födda 2005-2009
2019-12-18 19:27
Vi bjuder in till ett fartfyllt läger för gymnaster födda 2005-2009. Lägret är för alla gymnaster i åldersspannet, dvs oberoende av grupptillhörighet, man ska dock ha tränat med KGF HT-19.

Fredag 2020-01-03 09.30-16.00*
Lördag 2020-01-04 09.30-16.00
Söndag 2020-01-05 09.30-16.00

*Till fredagens läger är det förkunskapskrav, vilket det inte är lördag och söndag. För anmälan till fredagen ska gymnasten behärska minst Rondat-flickis-salto utan pass och vara redo för att gå vidare med svårare volter på tumbling. 

Lägret är en endags dagläger. Lunch och eftermiddagsfrukt ingår i lägeravgiften 250kr.
Begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Gå till bokningssidan och boka din plats nu.
Information inför juluppehåll och uppstart av vårterminen
2019-12-16 00:02

Höstterminen i KGF avslutas helgen v50 (14-15/12). Efter det är det jullov för alla barngrupper, knattegrupper, gymnastica, förtrupp och parkour. Det blir en nödvändig återhämning och längtan efter vårens träningar.


I vanlig ordning sker inga större förändringar rörande gruppindelning, träningstider och ledare mellan höst- och vårtermin. Barnen förs automatiskt över till samma grupp till vårterminen och bekräftar platsen genom att betala den faktura som skickas ut efter nyår.


Vet ni med er redan nu att ni vill sluta efter höstterminen, meddela oss då genom att svara på detta mail. Då får vi koll på om det finns några platser över till alla de barn som vill börja hos oss. 


Vårterminens uppstart blir v04, dvs 20-26 januari. Samma tid och lokal som nu. Har du kompisar som vill börja träna i vår förening, be dem hålla koll på vår hemsida www.karlskronagf.se där lediga platser kommer släppas 27/12 kl 00.00.


Föreningen når ni alltid på karlskronagf@hotmail.se. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar.


God jul och Gott nytt år önskar vi styrelsen KGF


PS Träning under jullovet för andra grupper än de som nämnts ovan kan förekomma. De grupperna kommer få information från sina respektive ledare. DS

Parkering på Rosenholm
2019-12-11 13:52

Här kommer lite ny information gällande parkering på Rosenholmsområdet.

Det blir nu stannaförbud enligt röda linjerna och endast av/påstigning på gulmarkerad områder.
De som stannar längsmed röda linjen samt lämnar sin bil utanför entrén till arenan kommer får 700:- i böter meddelar kommunen.Nyheter från våra grupper
 
Bli medlem
KGF på social media
Våra sponsorer