Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Karlskrona gymnastikförening

KGF bildades för snart 100 år sedan (8 oktober 1920) med verksamhet som bestod av gymnastik för män och kvinnor i bl.a. Skeppsgossekårens gymnastiksal. 


Idag är vi 900 medlemmar varav 150 ledare och vår verksamhet omfattar Barngymnastik, Truppgymnastik, Parkour, Cheerleadning, Trampolin samt Breddgymnastik för alla åldrar.


Vi vill erbjuda rörelseglädje som möter de personliga ambitionerna hos barn, ungdomar samt vuxna. Vi gör det genom att utveckla, leda och bedriva träning, genomföra och arrangera tävlingar, läger och uppvisningar samt utbilda ledare.


Klicka här om du vill börja träna hos oss

För dig som börjar gymnasiet nästa år
2019-10-17 19:52

Sista ansökningsdag för dig som vill gå en Nationell Idrottsutbildning för truppgymnaster är den 1 december 2019. NIU-utbildningen vänder sig till dig som vill göra en elitidrottssatsning och kombinera den med fullvärdiga gymnasiestudier. 


Sedan hösten 2015 har Gymnastikförbundet Sydost en av landets 10 godkända NIU-skolor för truppgymnaster. Den nationella idrottsutbildningen ligger i Karlskrona och har startats av Svenska Gymnastikförbundet i samarbete med Karlskronas kommunala gymnasieskolor och Karlskrona Gymnastikförening.


Klicka för mer information om NIU-verksamheten och kursutbudet 


Höstlovsläger för barn födda 2010-2012
2019-10-13 22:21

Under höstlovet erbjuder vi dagläger för alla våra gymnaster födda 2010-2012, oavsett om du nu går i trupp- eller breddgymnastik (Gymnastica).

Det blir en fullspäckad dag med massor av rolig gymnastik för endast 250kr och då ingår frukt och lunch. Kl 10.00-16.00 i Rosenholmshallen.

 

Fredag 1/11 Höstlovsläger för barn födda 2010. 

Lördag 2/11 Höstlovsläger för barn födda 2011

Söndag 3/11 Höstlovsläger för barn födda 2012


Trampett, airtrack och trampolin. Vi kommer hinna massa kul dessa lägerdagar!


Boka din plats nu direkt!

 

Alla grupper kommer få information från sina ledare vilka träningar som genomförs och vilka som ställs in under höstlovet. 
Idrottens dag 28/9 på NKT Arena
2019-09-26 19:46
På lördag är det idrottens dag på NKT Arena Rosenholm 16.00-22.00. Karlskrona GF hittar ni i tennishallens center court där vi finns med redskap, ledare och aktiva fram till ca 18.00. 

Ta chansen att visa upp vad du kan på airtrack eller trampett för dina vänner, familj och övriga besökare. 
Ha gärna på dina KGF-kläder om du har sådana.

Varmt välkomna!
Medlemskap i KGF blir enklare med MedlemsAppen
2019-09-23 18:35

SportAdmins MedlemsApp samlar idrottsvardagen på ett och samma ställe. Oavsett om det gäller aktiviteter, kallelser, frånvaro, kontaktinformation till tränaren eller anmälan till den nya terminen så finns den alltid tillgänglig direkt i fickan. 


Som medlem eller idrottsförälder behöver du inte tänka på i vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som informationen publicerades på om du använder appen. Alla våra utskick går ut via SportAdmin och presenteras och lagras då snyggt och praktiskt i appen.


Ladda ner på Appstore

Ladda ner på Google Play

Nu tävlar Karlskrona GF återigen i trampolin
2019-09-16 22:35
Sebastian och Julia presterade fina serier på helgens trampolintävling i Göteborg

Den 14e september åkte den lilla nyligen uppstartade trampolingruppen på sin första tävling i Västra Frölunda. Väl uppe så rapporterade de två gymnasterna att de var trötta efter resan, nervösa, men också riktigt riktigt taggade. 


Efter en natt i en fin stuga som lånats ut av SACRO trampolinklubb så begav sig den lilla gruppen iväg till tävlingen. Väl där så gick tiden fort, och snart var det dags för Karlskronagymnasterna att beträda trampolinerna. Tränaren Adam var stolt som en tupp efter två utomordentliga första serier! Och trots tävlingsnerverna så klarade båda gymnasterna att hålla modet uppe och presterade utmärkt även i sina avslutande serier. 


På hemfärden så sammanfattade gymnasterna helgen med att de haft mycket roligt, och att tävlingen varit spännande. De berättade också att de redan fått många vänner i sin nya sport.


Kort efter hemkomsten så fick vi den fruktansvärda nyheten att Slottskogshallen, där tävlingen arrangerats, hade fattat eld och under natten så brann både den och trampolinklubbens alla redskap upp och blev till aska. Dagen efter så hade klubben ingenting kvar. 


En insamling till förmån av VFTK (Västra Frölunda Trampolinklubb) cirkulerar på Facebook, och den går att hitta på klubbens egen sida som går under samma namn. Annars går det bra att swisha direkt till 123 028 77 71 om man vill skänka en donation. Vid underskrift i appen så framgår det att det är VFTK som bidraget går till. 


Vill du börja träna trampolin precis som Sebastian och Julia, skynda då att anmäla dig vi denna länk då det endast återstår några enstaka platser. 

Nyheter från våra grupper
 
KGF på social media
Våra sponsorer