Bli sponsor

Som sponsor gör du en stor insats för vår förening och ditt varumärke blir en del av vår  positiva verksamhet. Ditt företag kommer att synas i vår dagliga träningsverksamhet, i våra digitala medier och inte minst i samband med våra uppskattade evenemang. Här nedan presenterar vi information om Karlskrona gymnastikförening, vårt sponsorpaket och hur ditt företag blir partner och sponsor.

Om Karlskrona gymnastikförening

Föreningen bildades 8 Oktober 1920 och har under åren både vuxit och anpassat verksamheten efter tiden. Nu är vi drygt 900 medlemmar, främst barn och ungdomar, verksamma inom gymnastik, parkour och cheerleading.

Vår största sektion är truppgymnastiken där vi haft fina tävlingsframgångar och en målsättning att medverka på samtliga tävlingsnivåer, såväl regionalt som nationellt. Även barn- bredd och vuxengymnastiken är stora sektioner och vi anser att man aldrig är för ung eller för gammal för att träna gymnastik.

Vi är en av Karlskronas största idrottsföreningar och Blekinges främsta gymnastikförening. Vi är tongivande regionalt med deltagande vid och arrangerade av gymnastiktävlingar, men vi har även god renommé nationellt. Våra lokaler är populära att att träna i och föreningar från hela landet kommer till Karlskrona för att ordna läger hos oss.

Vårt sponsorpaket

Vi vill att ditt partnerskap genererar ett mervärde till ditt företag och därför är vi alltid öppna för dina synpunkter och förslag för ett riktigt bra samarbete. Vi har tagit fram ett sponsorpaket med ett antal lösningar för att exponera ditt varumärke. I paketet ingår:

  • En stor skylt i vår träningshall på Rosenholm, väl exponerad för de som tränar, men också synlig på sociala medier när verksamheten återges där. Skyltens storlek är 180x100 cm
  • En mindre skylt i vår entré på Rosenholm, väl synlig för våra medlemmar och deras anhöriga när de kommer till träning. Skyltens storlek motsvarar en A4.
  • Företagets logotyp på vår hemsida med kortare text om ert företag och länk till er hemsida.
  • Ett specialanpassat inlägg på våra sociala medier där vi tackar er som vår sponsor.
  • Företagets logga i det tryckta material vi producerar inför tävlingar och evenemang, tex. inbjudan och programblad.
  • Möjlighet att placera ut en beachflagga eller roll-up i publikentrén vid våra evenemang.
  • Omnämnande av speaker på våra tävlingar och evenemang

Pris 10 000 kr/år. Produktion av skyltar ingår ej i priset, men vi hjälper gärna till med att ta fram en offert.  

Bild på skyltsystem 1,8x1,0m i A-hall

 

Bild på skylt i entré, liggande A4


Låt oss komma igång med vårt samarbete!

Vi hoppas att presentationen ovan har gjort dig intresserad. Kontakta gärna Karlskrona gymnastikförening via e-post info@karlskronagf.se. Vi ser fram emot att tillsammans komma fram till ett sponsringsavtal som gynnar ditt företag och varumärke.