Hjälpledare

Är du intresserad av att stötta ledarna i ditt barns grupp så tar vi gärna emot denna hjälp och vi benämner det som Hjälpledare - Förälder.

Du kommer där bli ett bra komplement till våra unga ledare som har bakgrund i sporten. De planerar och leder träningspassen samt har ögat för det gymnastiska, medan ni  hjälpledare utgör de extra händerna. Ni blir även den vuxne som kan lugna, peppa och trösta.

Som hjälpledare betalar man inte träningsavgift för det egna barnet.

För att få vara ledare i KGF (även hjälpledare) behöver man lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ ett utdrag redan nu så har du det när vi senare ber om det.

 

Gör så här för att bli hjälpledare:

 

  1. Logga ut om du redan är inloggad med barnet konto.
  2. Skapa ett nytt konto till dig själv
  3. Gör en intresseanmälan till Hjälpledare (förälder)
  4. Skicka ett epost till info@karlskronagf.se så hanterar vi din anmälan direkt. Skriv gärna med ditt barns personnummer så kopplar vi ihop er lite lättare.
  5. Beställ ett utdrag ur polisens belastningsregister

 

När du blivit hjälpledare

 

När du fått en bekräftelse på att vi registrerat din anmälan är du välkommen som hjälpledare på ditt barns nästa träning. När du får väl får ditt utdrag från polisens belastningsregister, placera det då i postinkast som finns på övre plan på Rosenholm invid prisskåpen. Har du barn som tränar på Spandelstorspskolan så går det bra att ge intyget till ungdomsledarna som lämnar det vidare till rätt person i styrelsen.

 

Som hjälpledare önskar vi att du går den digitala kursen Intro Svensk Gymnastik. Denna kurs ger dig en inblick i Svensk Gymnastik med inspiration till dig som ledare, ett både spännande och viktigt uppdrag.

 

Ta gärna initiativet på träningen och fråga ungdomsledarna vad du kan hjälpa till med. Oftast får man en enkel övning att ta hand om, men det viktigaste är som sagt att vara vuxen på plats.

 

 

Dina förmåner som hjälpledare

 

Som hjälpledare betalar man inte träningsavgift för det egna barnet*. Man tränar även gratis i vår Vuxengrupp som är gymnastikträning för alla över 18 år, såväl nybörjare som pensionerade tävlingsgymnaster.

 

Vi ser dig nu som en del av vårt stora ledarkollektiv och du kommer bli inbjuden till diverse aktiviteter och utbildningar, där du givetvis deltar efter egen möjlighet och intresse.

 

 

 *Gäller bara ett barn i samma grupp som man är hjälpledare. Förutsätter vidare att man deltar vid mer än hälften av gruppens träningstillfällen. Avgiften återbetalas ej för pågående termin, men ges direkt som rabatt vid efterföljande termin.