Intresseanmälan

Vi stänger bokning av våra platser när grupperna är fulla eller när vi närmar oss mitten av terminen (1/3 respektive 1/10). Detta gör vi för att ge grupperna lite lugn och ro, så att de kan utvecklas tillsammans.

När grupperna stängs öppnar vi samtidigt upp intresseanmälan inför kommande termin. Har man gjort en intresseanmälan har man förtur till lediga platser kommande termin och man får påminnelse via e-post innan vi öppnar upp bokningen. Det är ingen kölista, utan platserna släpps vid en tid och de är bokningsbara så länge det finns lediga platser (vanligtvis samma dag).

Är du eller ditt barn intresserad av att börja träna i vår förening, skapa då ett konto och gör en intresseanmälan till den grupptyp som passar bäst.

Intresseanmälan stänger 1/7 till hösttermin respektive 1/12 till vårtermin, därefter hänvisar vi till ordinarie bokning.

Till anmälan

 

Bokning inför HT24

När bokningen till höstterminens grupper öppnar 1/8 så har de som tidigare gjort en  intresseanmälan förtur fram till 7/8 då bokningen även görs tillgänglig för övriga (ordinarie bokning).

Vi skickar ut en påminnelse i juli till de på Intresselistan så att de kan hänga på låset då det är först till kvarn gäller.

 

Till anmälan

 

Åldersindelning HT-24/VT-25

En lathund för vilken ålder grupperna vänder sig till HT-22 och VT-23:

Födelseår Gymnastik - träning Gymnastik - tävling*

2023-2021    

Stor & liten -

2021-2019

Knatte -

2018

Förtrupp -
2017-2006 Gymnastica/Cheer/Parkour   Truppgymnastik/trampolin  
2003- Vuxengruppen Truppgymnastik

*Våra tävlingsgrupper har förkunskapskrav. Nya gymnaster måste tidigare ha deltagit i motsvarande verksamhet i vår eller annan förening. Nivå på förkunskaperna beror på ålder och grupp.

Till anmälan