Nyheter

Välkomna att söka till Parkour (TPF)

  • 18 jan 2016
I februari startar vi upp en Parkourgrupp (TPF - tricking-parkour/freerunning) lördagar kl.15-17. Om detta känns spännande att pröva på, skicka in din ansökan här på hemsidan. 

Ta en titt i er papperskorg!!!

  • 14 jan 2016
Det finns en risk att mail från KGF direkt sorteras till er papperskorg. Det kan vara en förklaring till att både fakturor och bekräftelsemail inte hamnat i er inkorg. Ta därför gärna en titt emellanåt så att ni inte missar någon viktig information. Vänliga hälsningar KGF

Hjälpledarutbildning KGF

  • 11 jan 2016

Vi i Karlskrona gymnastikförening har en utbildning som vi kallar för hjälpledarutbildning.

Denna riktar sig till föräldrar eller andra som vill kunna hjälpa till på träningarna.

 

Det  är en väldigt grundläggande utbildning och går igenom övningar från kullerbytta upp till handstående men nosar även lite på rondat, handvolt och flickflack.

Syftet är att man får lära sig hur man lär ut dessa övningar med hjälp av förövningar, övningar, stationer, vad man ska tänka på och inte minst även passning av övningarna.

 

Vi hoppas att ni föräldrar vill ta chansen att lära er lite mer om gymnastik och få en inblick i vad era barn gör på gymnastiken =)

 

Utbildningen kommer att gå lördagen den 30:e januari på Rosenholm.

Från 09:00 till 14:00, lunch ingår och det kostar ingenting.

 

Anmälan sker på vår hemsida, karlskronagf.se under fliken "Anmälan till KGF", i fältet med kommentarer så skriver ni att det är anmälan till hjälpledarutbildning den 30:e januari.

 

Har man frågor kan man kontakta mig, anmälan ska ske via hemsidan.

 

Med vänliga hälsningar

Jimmy Lindgren

0709148738

Sökes: Parkourledare

  • 6 jan 2016
KGF har planer på att starta upp en Parkourgrupp varför vi söker både en huvudledare och hjälptränare till detta. Om du är intresserad av uppdraget kontakta gärna Tommy Melin eller Mariella Maxon.