Nyheter

Ny föreningskollektion från Craft på Intersport

  • 28 aug 2019
Karlskrona GF och Intersport har vidareutvecklat det fina samarbete vi redan har och kan nu presentera en helt ny kollektion träningskläder från Craft. Kläderna är speciellt framtagna avseende funktion, färg och tryck för vår förening.
Via intersports webbutik kan ni enkelt beställa från vår föreningskollektion, som ni sen hämtar på Intersport på Amiralen köpcenter i Lyckeby. Ni hittar webbutiken här.
Den 3-4 september kl 15-19 välkomnar Intersport alla KGF-medlemmar till butiken där ni se och prova vår föreningskollektion.
Vill ni veta mer om våra kläder & tillbehör, använd länkarna i menyn ovan.Ni vet väl att vi har en köp & säljgrupp på Facebook för begagnade gymnastikkläder.

Lämna och hämta på Rosenholm

  • 24 aug 2019
Idag startade höstterminen för flera av våra träningsgrupper på Rosenholm. Vi ledare mötte fantastiskt glada och träningsvilliga barn, men vi såg också några problem där vi behöver säga ifrån för att förebygga olyckor. 
Som ni märkt så är det en ganska besvärlig utemiljö på Rosenholm nu på grund av bygget av vår nya träningshall. Det är lite krångligt med parkeringar och flödet in och ut ur hallen försvåras av vår tillfälliga entré. Vi ber därför er föräldrar att hjälpa till med två saker:
Parkering - Tänk på att vara ute i god tid så ni hinner parkera på de platser som finns, tex på höjden bakom hallen eller på Arenans parkering. Det uppstår en väldigt farlig trafikmiljö om ni väljer att parkera invid fotbollsplanen och barnen behöver korsa både väg och mellan bilar. 5-minutersparkeringen framför hallen är däremot utmärkt för snabba av- och påhopp.
Entrén - Det är trångt i vår tillfälliga entré och med väntande föräldrar inne blir den ännu trängre. Är barnen stora nog att gå in själva vore det bra om ni kunde mötas upp utanför entrén istället för innanför. Det blir också väldigt många skor på golvet precis innanför dörren. Är skohyllorna fulla där finns det fler inne i gamla entrén utanför omklädningsrummen. 
Vill man som förälder sitta kvar under träningen finns det sittplatser med insyn i hallen på övre plan. Själva träningshallen är bara för gymnaster och ledare om inte annat överenskommits.
Tack på förhand för att ni hjälper oss med detta!

Det finns platser kvar i våra trampolingrupper

  • 20 aug 2019
Vill du träna trampolin?Trampolin är en gymnastikgren för ambitiösa gymnaster som vill satsa på din personliga utveckling. I trampolin tränar och tävlar man som en individuell gymnast, och lär sig serier av övningar som liknar dem i den övriga gymnastiken.
Träningen börjar lättsamt, med fokus på att bygga självsäkerhet med redskapet och att ha kul!
Läs mer om våra grupper och boka plats via denna länk
Styrelsen KGF