Nyheter

Skydda dig och andra från smittspridning

 • 24 okt 2020

Vi känner oss trygga med de åtgärder vi redan vidtagit för att kunna fortsätta träna, men givetvis följer vi myndigheternas och förbundets uppdaterade riktlinjer. Viktigast är dock de nu välbekanta reglerna:

 

 • Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du stanna hemma från träning och tävling. Det gäller såväl ledare som aktiva och även om du bara känner dig lite sjuk.
 • Friska personer i ett hushåll där någon är sjuk i covid-19 ska inte delta i fritidsaktiviteter som träning och tävling.
 • För att minska trängseln ska föräldrar undvika att gå in i våra lokaler. Ledarna tar emot de yngre barnen utanför entrén och ni föräldrar möter dem där igen efter träningen.
 • Kom ombytt och tag med en namnad vattenflaska.
 • I våra barngrupper finns det inte plats för några syskon eller extra anhöriga, utan endast anmälda barn med en medföljande förälder
 • Handtvätt sker före träningspasset börjar och när tillfälle ges vid pauser eller stationsbyten.
 • Vi undviker trängsel och närkontakt.
 • Vi desinficerar redskapen vi använt vid stationsbyte och avslut

Varmt välkommen till säker träning med Karlskrona GF!
info@karlskronagf.se

Klubbmästerskap Trupp 2020

 • 21 okt 2020

Karlskrona GF tävlingskommitté hälsar välkomna till KM Trupp 2020

Nivå 3-6 - 7/11, nivå 7-9 - 28/11


Tävlingarna genomförs corona-anpassat med max 2-3 lag i hallen samtidigt och utan övrig publik. Detta till följd av 50-personers regeln.

Syftet med tävlingarna är inte att ta fram något resultat, utan att ge gymnasterna ett mål med sin träning. Vi vill samtidigt bjuda lagen på både lite pirriga tävlingsnerver och härlig föreningskänsla. 


I inbjudan hittar du mer information och hur du som ledare anmäler ditt lag

Klubbdagar på Intersport - 25% på allt i butiken

 • 17 okt 2020
Välkomna till Intersport, Amiralen den 19-23 oktober då butiken förutom att ge en fin rabatt till alla våra medlemmar även visar träningskläder från våra klubbkollektioner.
Klicka på länkarna nedan för att komma till våra klubbkollektioner från Craft. Handla i webbutik och hämta på Intersport.KGF Gymnastik eller CA Cheer 
Där hittar ni bla Rush wind jacket som är ett perfekt överdragsplagg på väg till träningen eller för att sticka ut på skolidrotten. Nyheter i webshoppen är snygga hoodies, mössor och pannband, perfekt inför vintern!

Kvarglömda kläder

 • 9 okt 2020
Snygga Craft-väskor med KGF tryck finns på Intersport

Städning av Gymnastikhallen Rosenholm - En gemensam angelägenhet

 • 5 okt 2020
I Karlskrona GF bedriver vi ingen försäljning av lotter kläder eller dylikt för att samla in pengar. Däremot behöver vi hjälp av er föräldrar vid städningen av våra lokaler på Rosenholm
Städningen av Rosenholms gymnastikhall sköts av grupperna som tränar där. Då vi är flera föreningar och många grupper som delar på ansvaret innebär det i nuläget endast ett städtillfälle per termin och grupp. Städningen är väldigt viktigt, i synnerhet i förkylningstider. Vi märker direkt när det slarvats med städningen och det är tyvärr lång tid mellan städningarna om ett tillfälle glöms bort eller lockar för få föräldrar och då blir halvgjort.
Det finns ett städschema som anger när respektive grupp har sin städning, vilket också meddelas gruppen i form av e-post och kallelser. Vi städar A-hallen på lördagar och B-hallen på söndagar, båda dagarna kl 07.00-09.00 för att hinna färdigt innan träningen börjar. Kan man inte komma på den egna gruppens städtillfälle går det bra att komma helgen före eller efter istället. Barn- och knattegrupperna som endast tränar på Spandelstorpskolan är befriade från städning. 
Varför köper föreningen inte bara städningen och lägger kostnaden som en del av avgifterna? Vi anser att det är viktigt att ha en inkluderande idrott där avgifterna hålls så låga som möjligt. Dessutom ser vi det som ett utmärkt tillfälle då föräldrarna kan träffas sinsemellan och även träffa gruppens ledare. En del av det svenska föreningslivet där delaktighet bygger gemenskap.
I veckan kommer kallelser skickas ut till samtliga grupper inför höstens städtillfällen. Bästa sättet att hålla reda på förenignens nyheter, utskick och kallelser är att ladda ned  SportAdmins medlemsapp.
Gällande städschema återfinns härFrågor via vår FAQ eller via info@karlskronagf.se

Rosenholms gymnastikhall är invigd

 • 3 okt 2020
Elina Gustafsson, ordförande i kultur- och fritidsnämnden och Daniel Gunnergård, ordförande i Karlskrona gymnastikförening