Nyheter

Nu kör hallbygget igång - så påverkar det träningarna

  • 26 feb 2019

Nu rullar hallutbyggnaden på Rosenholm igång på allvar! Även om vi alla längtar efter den nya hallen så kommer träningarna på Rosenholm att påverkas under byggtiden.


Det som händer i närtid är att en parkeringsyta ska anläggas mellan nuvarande hallbyggnad och Arenavägen (markerad 9P i bilden ovan). Detta arbete inleds med avspärrningar redan kommande vecka.


Veckan därpå kommer en tillfällig entré öppnas upp i vårt sjukvårdsrum ut mot Arenavägen. Så snart denna entré är färdigställd kommer nuvarande entré och parkering stängas av. 


Vi ber alla medlemmar vara uppmärksam på att det kommer bli förändringar i trafik- och utemiljö runt vår hall på Rosenholm. Lägg till lite extratid i er hämtnings- och lämningsrutin samt följ de yngre barnen in och ut genom hallen nu när närmiljön förvandlas till en byggarbetsplats.


Observera att inget nu tyder på att träningen inne i hallen kommer påverkas.


Läs mer om hallbygget här

Hällevikslägret 2019

  • 14 feb 2019

Varje sommar arrangerar Gymnastikförbundet Sydost ett gymnastikläger för barn som är 10 år och äldre under v. 30 i Hällevik. Lägret har arrangerats i över 60 år av Gymnastikförbundet och några av ledarna på plats har varit med sen de själva var barn! Det är ett väldigt uppskattat läger och många gymnaster väljer att återkomma år efter år, även när de sedan själva blir ledare på lägret.


Anmälan till årets läger öppnar den 27 februari kl 18.00 på www.gymnastik.se/sydost och för att vara helt säker på att få en plats behöver man anmäla sig samma dag. Först till kvarn gäller.


Observera att lägret arrangeras av vårt förbund, inte Karlskrona GF. Alla frågor rörande lägret besvaras av GF sydost.


Kort information om Hällevikslägret 2019
- Lägret genomförs vecka 30 (21-27/7) i Hällevik, Blekinge
- Vi kan totalt ta emot 300 barn på vårt läger
- Deltagaravgiften är 2250 kronor (varav 500 kronor betalas i anmälningsavgift inom tre dagar)
- Man måste vara aktiv gymnast (medlem och träna i en gymnastikförening) för att få delta

- Gymnaster ifrån förening i Sydost (Småland och Blekinge) har förtur

- All träning på Hällevikslägret sker utomhus på det stora gräsfältet mellan tallskogen och havet. Här tränas trampett, matta, airtrack, fristående, bom, barr mm. Mellan träningspassen badas det i havet. På sena eftermiddagar/kvällar blir det bad i poolen, femkamp, disco och uppträdanden. Sover gör vi i baracker tillsammans med ca 30 andra gymnaster och ledare.

- Lägerveckan avslutas med en uppvisning för föräldrar, syskon och släkt lördagen den 27/7