Nyheter

Boka plats inför Höstterminen

  • 28 jun 2020

För att få en plats i en av våra träningsgrupper bokar du plats åt dig eller ditt barn genom vår bokningssida. Platserna släpps 1/7 kl 09.00 och bokning sker genom att välja grupp och betala. 

Grupper man kan boka sig till från den 1/7 är:

  • Barn 1-3
  • Knatte 1-4
  • Förtrupp
  • Vuxengruppen
Följande grupper behöver vi ytterligare lite tid att förbereda och bokning till dessa öppnar först 12/7:
  • Parkour 1-3
  • Gymnastica 1-4
  • Cheer
  • Trampolin
Har man haft en plats i föreningen under våren behåller man den även till hösten utan att behöva boka plats eller meddela att man vill fortsätta. Det enda man behöver göra är att bekräfta platsen genom att betala fakturan som skickas ut i början på augusti tillsammans med information om träningstider mm.

Vi räknar med att de åtgärder vi gjort för att minska smittspridningen av Covid-19 även måste tillämpas under hela höstterminen, men vi avser starta upp våra Barngrupper (Barn 1-3) med några nya restriktioner.
Ev frågor om höstterminen eller bokning skickas till karlskronagf@hotmail.se.

Tack för den här terminen!

  • 7 jun 2020

Då var den här, väldigt annorlunda, vårterminen till ända. Det har varit en bergochdalbana av känslor där topparna har utgjorts av invigningen av nya hallen och alla glada gymnaster som äntligen fått börja träna där. Dalarna får representeras av Coronavirusets följder som inställda tävlingar och restriktioner rörande träning. 

 

Men även i dalarna finns det ljusglimtar som lyser så starkt att det endast är det positiva man minns efteråt. Tex hur styrelse, ledare och aktiva kämpade på med att tolka och tillämpa folkhälsomyndighetens regler så att vi kunde fortsätta träna under någorlunda normala former. Kreativiteten har flödat för att motivera de aktiva med Instagram-utmaningar, utomhusträning, mini-tävlingar, online-uppvisningar bara för att nämna några saker. Jag vill rikta ett stort tack till er alla för hur den här terminen genomförts trots allt. Bra jobbat av er alla och ett bevis på riktig föreningsanda!

 

Det som brukar avsluta terminen varje vår är KGF:s våruppvisning, som i år var tänkt att bli något alldeles extra då föreningen firar 100 årsjubileum. Även detta evenemang blev tyvärr inställt till följd av Coronaviruset, men vi hoppas kunna genomföra det senare i år på ett eller annat sätt.

 

Men nu är det snart sommarlov och för de allra flesta betyder det välbehövlig ledighet från träningen. Flertalet grupper avslutar vårterminen denna helg för att sen pausa fram till skolorna börjar V34. Under tiden förbereder föreningen med gruppindelning, träningstider och fortsatta smittskyddsåtgärder inför hösten. Vi återkommer med detaljerad info i början av augusti med ett epost till alla aktiva.


Har man haft en plats i föreningen nu under våren behåller man den även till hösten utan att behöva meddela detta eller boka plats. Om ert barn vill fortsätta träna till hösten bekräftar ni det genom att betala fakturan med terminsavgiften som skickas ut i augusti. Vet ni däremot om att ni inte kommer fortsätta, vänligen meddela det så snart som möjligt till karlskronagf@hotmail.se så öppnar ni upp för nya medlemmar.

 

För kompisar, syskon och andra gympasugna utan nuvarande plats i föreningen öppnar bokningen 1/7 på www.karlskronagf.se. Där under "Våra grupper" kan ni även läsa mer om hur gruppstrukturen i föreningens ser ut och vid vilka åldrar man byter grupp.

 

Återigen stort tack för allt engagemang och deltagande den här våren och vi ser fram emot en rolig höst tillsammans. Vi håller tummarna att det då blir träning, tävling och utbildning som "vanligt".

 

Sommarhälsningar

Daniel Gunnergård

Ordförande KGF