Nyheter

Uppstart vårterminen 2021

  • 30 dec 2020

Vecka 4 hoppas vi kunna starta vårterminen efter juluppehållet, vilket förlängts med en nedstängning av de kommunala hallarna till följd av Covid-19.


Nya medlemmar

För de som önskar plats i föreningen öppnar bokningen den 1/1 kl 09.00.

Läs gärna vår FAQ där vi samlat de vanligaste frågorna innan du bokar.


Länk till bokningen


Befintliga medlemmar i grupper som får träna*

Om ert barn vill fortsätta träna till våren bekräftar ni platsen genom att betala fakturan med terminsavgiften som skickas ut i början på januari. Ni behöver alltså inte anmäla ert barn på nytt eller boka en plats. Vet ni däremot om att ni inte kommer fortsätta, vänligen meddela detta så snart som möjligt till oss så slipper ni onödiga fakturor.


Befintliga medlemmar i grupper som inte får träna*

Vi kommer inte ta ut träningsavgift VT-21 för de grupper som inte får träna förrän vi vet när och i vilken omfattning vi kan återstarta. Däremot vill vi registrera barnen som medlemmar och knyta dem till en träningsgrupp för att direkt kunna börja när vi tillåts av myndigheter och förbund. För att göra detta behöver vi ta ut en medlemsavgift på 200kr för år 2021 även för er som inte har träningar.


*här utgår vi utifrån anvisningar rörande Covid-19 från myndigheter och förbund. Hur dessa påverkar vår verksamhet har vi sammanställt här


info@karlskronagf.se

God jul och gott nytt år!

  • 22 dec 2020
Nu är snart 2020 till ända och oj vilket annorlunda år det blev! Ett år där vi både kunnat glädjas över färdigställandet av våra nya fina lokaler och samtidigt behövt hantera coronaviruset med allt vad det inneburit. Det här var ju tänkt som året då vi skulle fira "KGF 100 år" och olika tävlingsframgångar med våra aktiva som nu är fler och bättre än någonsin. Istället har det mesta ställts in eller planerats om.
Vi är i alla fall glada att vi kunnat erbjuda träning för flertalet grupper under större del av året. Det har varit mycket slit, men tack vare våra fantastiska ledare har det gått att ställa om och anpassa efter myndigheternas anvisningar. Utan deras engagemang och er föräldrars förståelse så hade inte vår förening klarat av det så här bra.
Nu blickar vi fram mot kommande år då vi ska fortsätta träna och ha roligt tillsammans. Givetvis siktar vi mot att nästa år kunna visa upp våra färdigheter på tävlingar, uppvisningar och förhoppningsvis på ett hejdundrande 101-årsjubileum.
Som det ser ut just nu blir det lite extra vila innan vi får lov att köra igång vårterminen. Istället för att som planerat starta upp under skolstartsveckan blir det först efter den 24/1 med nuvarande coronarestriktioner. Mer info om terminsstart kommer någon vecka in på det nya året.
Vi vill önska alla våra medlemmar en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Styrelsen KGFinfo@karlskronagf.se

Nya nationella allmänna råd från den 14 december

  • 13 dec 2020
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya nationella allmänna råd från den 14 december, vilka ersätter samtliga lokala allmänna råd. Dessa genomsyras av att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan och att idrott och träning ska fortsätta i så hög utsträckning som möjligt, framförallt för barn och unga. 

Den stora förändringen är att de nya råden tillåter träning för ungdomar och vuxna födda 2004 och tidigare, men med lite hårdare regler än för de yngre. Läs mer här.


De flesta av våra grupper som just nu har inställd träning pga regionala regler kommer vara fortsatt inställda terminen ut. Vi hoppas däremot att vi ska kunna återstarta dem till våren i en eller annan form.

Ledarna för våra äldsta truppgymnaster har däremot som mål att köra igång med anpassad träning från nästa vecka. Mer info skickas under helgen direkt till berörda,


Mvh Styrelsen

info@karlskronagf.se


Jullovsuppehåll och uppstart av vårterminen

  • 12 dec 2020

Det närmar sig jul och snart dags för ett litet jullovsuppehåll för att återkomma med nya krafter när skolorna börjar igen. Vi kommer med största sannolikhet behöva förhålla oss till Corona-restriktioner även till våren och kan därmed inte köra igång träningen för alla våra grupper direkt efter årsskiftet.


Befintliga medlemmar i grupper som får träna

Om ert barn vill fortsätta träna till våren bekräftar ni platsen genom att betala fakturan med terminsavgiften som skickas ut i början på januari. Ni behöver alltså inte anmäla ert barn på nytt eller boka en plats. Vet ni däremot om att ni inte kommer fortsätta, vänligen meddela detta så snart som möjligt till oss så slipper ni onödiga fakturor.


Befintliga medlemmar i grupper som inte får träna

Vi kommer inte ta ut träningsavgift VT-21 för de grupper som inte får träna förrän vi vet när och i vilken omfattning vi kan återstarta. Däremot vill vi registrera barnen som medlemmar och knyta dem till en träningsgrupp för att direkt kunna börja när vi tillåts av myndigheter och förbund. För att göra detta behöver vi ta ut en medlemsavgift på 200kr för år 2021 även för er som inte har träningar.

Vet ni däremot om att ni inte kommer fortsätta, vänligen meddela detta så snart som möjligt till oss så slipper ni onödiga fakturor.


Nya medlemmar

För de som önskar plats i föreningen öppnar bokningen 1/1 här på www.karlskronagf.se

Läs gärna vår FAQ eller fördjupa dig i grupper och kostnader här


Vi hoppas vi snart är igång igen och att ni då är med oss!

God jul och gott nytt år önskar styrelsen KGF

info@karlskronagf.se