God jul och gott nytt år!

  • 22 dec 2020
Nu är snart 2020 till ända och oj vilket annorlunda år det blev! Ett år där vi både kunnat glädjas över färdigställandet av våra nya fina lokaler och samtidigt behövt hantera coronaviruset med allt vad det inneburit. Det här var ju tänkt som året då vi skulle fira "KGF 100 år" och olika tävlingsframgångar med våra aktiva som nu är fler och bättre än någonsin. Istället har det mesta ställts in eller planerats om.
Vi är i alla fall glada att vi kunnat erbjuda träning för flertalet grupper under större del av året. Det har varit mycket slit, men tack vare våra fantastiska ledare har det gått att ställa om och anpassa efter myndigheternas anvisningar. Utan deras engagemang och er föräldrars förståelse så hade inte vår förening klarat av det så här bra.
Nu blickar vi fram mot kommande år då vi ska fortsätta träna och ha roligt tillsammans. Givetvis siktar vi mot att nästa år kunna visa upp våra färdigheter på tävlingar, uppvisningar och förhoppningsvis på ett hejdundrande 101-årsjubileum.
Som det ser ut just nu blir det lite extra vila innan vi får lov att köra igång vårterminen. Istället för att som planerat starta upp under skolstartsveckan blir det först efter den 24/1 med nuvarande coronarestriktioner. Mer info om terminsstart kommer någon vecka in på det nya året.
Vi vill önska alla våra medlemmar en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Styrelsen KGFinfo@karlskronagf.se