Nyheter

God jul och tack för den här terminen!

  • 17 dec 2018

Det lackar mot jul och de flesta av våra grupper har nu haft höstterminens sista träningstillfälle. För några träningsgrupper väntar jullovsträning eller dagläger, men för de flesta av våra aktiva blir jullovet en välförtjänt vila.


Vårterminen börjar vecka 3, men exakta datum kommer meddelas utav gruppernas ledare. Klart är att gruppindelning och träningstider förblir intakt sånär som på några undantag, vilka har meddelats separat. Du bekräftar din plats till vårterminens träning genom att betala den faktura som skickas ut i början av januari.


Vill du eller ditt barn avsluta medlemskapet i Karlskrona GF, vänligen meddela oss detta snarast så slipper du krånglet med att bli fakturerad för vårterminen. Du ger oss då också möjlighet att ta in en av alla de barn som köar för att få börja träna med KGF. Maila då karlskronagf@hotmail.se


Till er som står i kö för att bli medlem hos oss vill vi meddela att vi tyvärr inte kan möta trycket från alla barn som vill börja hos oss. Vi har inte möjlighet att starta upp nya grupper då vi både saknar halltider och tränare, utan vi får helt enkelt fylla på i befintliga grupper när andra barn slutar. Ni kommer alla få ett besked under januari om ni fått en plats eller inte.


God jul och gott nytt år önskar styrelsen

Profilkläder Intersport

  • 7 dec 2018

Nu kan ni beställa våra profilkläder hos IntersportBeställ senast 11/12 för leverans innan jul

Sydostmästerskapen genomförd, tack alla inblandade!

  • 3 dec 2018

Söndagen den 2 december arrangerade Karlskrona GF Sydostmästerskapen i Allhallen Holmsjö. Det blev en härlig tävling med fina framgångar för våra egna gymnaster. Tävlingen genomfördes i flera klasser och dagen började med de yngsta gymnasterna. Somliga av våra yngsta tävlande är i sjuårsåldern och de genomförde sin första trupptävling, medan våra miniorer och ungdomar som tävlade på eftermiddagen är mer rutinerade tävlingsgymnaster.


Vi vill gratulera alla gymnaster och ledare till en väl genomförd tävling med härlig stämning och fina resultat. Vi vill också rikta ett stort tack till alla frivilliga gymnaster, ledare och föräldrar som hjälpte oss arrangera tävlingen. Utan er hade vi inte lyckats. Tack!

/Styrelsen