God jul och tack för den här terminen!

  • 17 dec 2018

Det lackar mot jul och de flesta av våra grupper har nu haft höstterminens sista träningstillfälle. För några träningsgrupper väntar jullovsträning eller dagläger, men för de flesta av våra aktiva blir jullovet en välförtjänt vila.


Vårterminen börjar vecka 3, men exakta datum kommer meddelas utav gruppernas ledare. Klart är att gruppindelning och träningstider förblir intakt sånär som på några undantag, vilka har meddelats separat. Du bekräftar din plats till vårterminens träning genom att betala den faktura som skickas ut i början av januari.


Vill du eller ditt barn avsluta medlemskapet i Karlskrona GF, vänligen meddela oss detta snarast så slipper du krånglet med att bli fakturerad för vårterminen. Du ger oss då också möjlighet att ta in en av alla de barn som köar för att få börja träna med KGF. Maila då karlskronagf@hotmail.se


Till er som står i kö för att bli medlem hos oss vill vi meddela att vi tyvärr inte kan möta trycket från alla barn som vill börja hos oss. Vi har inte möjlighet att starta upp nya grupper då vi både saknar halltider och tränare, utan vi får helt enkelt fylla på i befintliga grupper när andra barn slutar. Ni kommer alla få ett besked under januari om ni fått en plats eller inte.


God jul och gott nytt år önskar styrelsen