Nyheter

Våruppvisning

  • 21 maj 2018
 

Ladda ner SportAdmins MedlemsApp

  • 18 maj 2018

Karlskrona GF lanserar nu SportAdmins MedlemsApp.


I MedlemsAppen får medlemmen full koll på bland annat sina aktiviteter, kallelser (med pushnotiser), kalender, kontakter, nyheter och utskick. 


För idrottsföräldern innebär det också en förenklad idrottsvardag då denne kan samla allt på en och samma plats. Slipp leta eftar informationen från föreningen i mailkorgen, utan samla allt i en app.
En ytterligare smart funktion för idrottsföräldern som har barn i olika grupper är att man kan få en tydlig överblick genom att samla allt i ett och samma flöde eller filtrera och visa enbart aktiviteter kopplade till ett barn.
Ladda ner på Appstore

Ladda ner på Google Play


Lagkänsla – en av nycklarna till framgång på rikstrean

  • 18 maj 2018
Tjejerna i ungdom F3-gruppen har tävlat klart för i vår. Två tävlingar blev det, en i Vetlanda och en i Lund. Tävlingen i Vetlanda sågs som en förtävling inför rikstävlingen i Lund där man efter final slutade som trea. Lagkänslan är en faktor som lyft truppen och fått dem att kunna prestera det där extra.

Karlskrona GF och GDPR

  • 10 maj 2018

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

 

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

 

Mvh Styrelsen

Barnens hinderban

  • 3 maj 2018
På lördag kommer Gladiatorerna till Karlskrona för att arrangera Barnens hinderbana och vi är på plats och hjälper till!
Vill du hjälpa till som funktionär denna dag så anmäl dig via länken här: https://goo.gl/forms/xP5sSUrbrTH955bJ2
Om du vill anmäla ditt barn (6-14 år) att delta i hinderbanan som avslutas med de klassiska "gatloppet" kan du göra det här: http://www.barnenshinderbana.se/karlskrona-2018/