Nyheter

RIKSTRUPPEN 2!

  • 29 jan 2017

Karlskrona gymnastikförening arrangerar truppgymnastiktävlingen RT2 8-9 april 2017. Tävlingen är en rikstävling för tjejer och killar (öppen klass) i åldrarna 10 år och uppåt från hela landet. Förra året när tävlingen arrangerades deltog 54 lag, d.v.s. nästan 800 gymnaster.

Arrangemanget är en stor utmaning för föreningen, men också en chans att positionera KGF som en förening som både tävlar och arrangerar tävlingar på riksnivå, något vi för närvarande är ensamma om i Blekinge.

Föreningens tävlingskommitté arbetar nu för högtryck med att planera och förbereda och vi kommer inom kort be er ledare, medlemmar och anhöriga om hjälp med arrangemanget. Vi kommer behöva mycket hjälp av er alla då det inte bara handlar om att genomföra själva tävlingen, utan även all logistik runt omkring såsom boende och mat för de tillresta lagen. Vi söker även er med företag som vill synas i samband med tävlingen. Mer info kommer, men har ni redan nu några frågor kontakta:

Mariella Maxon, tävlingsledare, 0735-943422, mariella.maxon@gmail.com

Daniel Gunnergård, ass. tävlingsledare, 0708-943272, daniel.gunnergard@gmail.com

Obetalda fakturor

  • 23 jan 2017
KGF har just nu ett större antal gymnaster som saknar försäkringsskydd pga obetald medlemsavgift. Styrelsen ser mycket allvarligt på situationen och uppmanar alla berörda föräldrar att betala via den betalningslänken som mailats ut. Har du inte fått ett utskick, titta först och främst i skräpposten, kontakta annars Ann Lundin eller Annelie Cedergren för ett nytt utskick. Mvh KGF styrelse