Uppstart vårterminen 2021

  • 30 dec 2020

Vecka 4 hoppas vi kunna starta vårterminen efter juluppehållet, vilket förlängts med en nedstängning av de kommunala hallarna till följd av Covid-19.


Nya medlemmar

För de som önskar plats i föreningen öppnar bokningen den 1/1 kl 09.00.

Läs gärna vår FAQ där vi samlat de vanligaste frågorna innan du bokar.


Länk till bokningen


Befintliga medlemmar i grupper som får träna*

Om ert barn vill fortsätta träna till våren bekräftar ni platsen genom att betala fakturan med terminsavgiften som skickas ut i början på januari. Ni behöver alltså inte anmäla ert barn på nytt eller boka en plats. Vet ni däremot om att ni inte kommer fortsätta, vänligen meddela detta så snart som möjligt till oss så slipper ni onödiga fakturor.


Befintliga medlemmar i grupper som inte får träna*

Vi kommer inte ta ut träningsavgift VT-21 för de grupper som inte får träna förrän vi vet när och i vilken omfattning vi kan återstarta. Däremot vill vi registrera barnen som medlemmar och knyta dem till en träningsgrupp för att direkt kunna börja när vi tillåts av myndigheter och förbund. För att göra detta behöver vi ta ut en medlemsavgift på 200kr för år 2021 även för er som inte har träningar.


*här utgår vi utifrån anvisningar rörande Covid-19 från myndigheter och förbund. Hur dessa påverkar vår verksamhet har vi sammanställt här


info@karlskronagf.se