Jullovsuppehåll och uppstart av vårterminen

  • 12 dec 2020

Det närmar sig jul och snart dags för ett litet jullovsuppehåll för att återkomma med nya krafter när skolorna börjar igen. Vi kommer med största sannolikhet behöva förhålla oss till Corona-restriktioner även till våren och kan därmed inte köra igång träningen för alla våra grupper direkt efter årsskiftet.


Befintliga medlemmar i grupper som får träna

Om ert barn vill fortsätta träna till våren bekräftar ni platsen genom att betala fakturan med terminsavgiften som skickas ut i början på januari. Ni behöver alltså inte anmäla ert barn på nytt eller boka en plats. Vet ni däremot om att ni inte kommer fortsätta, vänligen meddela detta så snart som möjligt till oss så slipper ni onödiga fakturor.


Befintliga medlemmar i grupper som inte får träna

Vi kommer inte ta ut träningsavgift VT-21 för de grupper som inte får träna förrän vi vet när och i vilken omfattning vi kan återstarta. Däremot vill vi registrera barnen som medlemmar och knyta dem till en träningsgrupp för att direkt kunna börja när vi tillåts av myndigheter och förbund. För att göra detta behöver vi ta ut en medlemsavgift på 200kr för år 2021 även för er som inte har träningar.

Vet ni däremot om att ni inte kommer fortsätta, vänligen meddela detta så snart som möjligt till oss så slipper ni onödiga fakturor.


Nya medlemmar

För de som önskar plats i föreningen öppnar bokningen 1/1 här på www.karlskronagf.se

Läs gärna vår FAQ eller fördjupa dig i grupper och kostnader här


Vi hoppas vi snart är igång igen och att ni då är med oss!

God jul och gott nytt år önskar styrelsen KGF

info@karlskronagf.se