Information inför vårterminen

  • 12 jan 2021
Det är givetvis många av er som undrar när träningen ska komma igång igen efter juluppehållet. Utifrån nuvarande coronaregler och kommunens beslut att stänga alla idrottshallar kan vi tyvärr inte träna inomhus förrän tidigast den 25 januari. Just nu är det väldigt osäkert vad som kommer hända därefter. Kanske blir det en förlängning av stängningen, eller så blir det regler mer liknande de som gäller för gym enligt den nya pandemilagen. Vi får helt enkelt vänta och se.
Därför väljer vi att avvakta med att fakturera träningsavgiften VT-21. Hur stor träningsavgiften blir beror på när, hur och i vilken omfattning vi kan erbjuda träning den här terminen. Detta ber vi få återkomma om.

I veckan kommer däremot befintliga medlemmar få en faktura för medlemsavgift 2021. Genom att betala blir personen den avser fullvärdig medlem 2021 och behåller platsen i de träningsgrupper hen tillhör. Medlemmen får fortsatt information från oss om hur och när vi kan börja träna igen när coronarestriktionerna så medger.
Vill du avstå din plats eller har andra frågor rörande medlemskapet, ta kontakt med oss via info@karlskronagf.se. Om inte medlemsavgiften betalas uppfattar vi det som att ni inte längre vill vara medlemmar i föreningen och platsen går till någon av alla de barn som väntar. 

Styrelsen KGF