100-årsjubileum

  • 29 apr 2022

image: 100-årsjubileum

Den 28-29 maj är det äntligen dags att fira föreningens 100-årsjubileum. Vi gör det med en stor uppvisning i Brinova Arena och mycket annat kul

Karlskrona gymnastikförening bildades den 8 Oktober 1920 och fyllde 100 år mitt under pågående coronapandemi. Därför blev det inget firande då, men nu har vi äntligen möjlighet och ett ordentligt firande blir det hela helgen vecka 21.

Det blir en mängd aktiviteter under helgen och de omfattar hela föreningen. På uppvisningen kommer ni få se såväl knattegymnaster som cheerleaders, parkourutövare och truppgymnaster på högsta tävlingsnivå.

 

Jubileumsuppvisning lördag den 28/5

Lördag 28/5 från kl 13.00 är det en mängd aktiviteter på Brinova arena, Kl 15.00 börjar uppvisningen, men medan gymnasterna förövar och värmer finns det sidoaktiviter i arenans foajé. På uppvisningen kommer ni få se korta nummer utav alla våra aktiva och få en liten inblick i hela vår verksamhet.

Bildlänk Biljetter till uppvisningen

 

Jubileumsbankett lördag kväll

På lördag kväll är det jubileumsbankett för alla våra ledare med middag och underhållning. Även ni tidigare och nuvarande medlemmar som är 16 år eller äldre är hjärtligt välkomna. Lös din biljett redan nu.

Bildlänk Biljetter till Banketten

 

Prova-på-dag

Söndag den 29/5 kl 11.00-15.00 öppnar vi dörrarna till gymnastikens värld på Brinova arena. Då kan du prova på gymnastik eller utmana dig i en hinderbana. Gratis inträde!