Glad sommar!

  • 15 jun 2022

image: Glad sommar!

Nu har alla våra grupper avslutat vårterminen, vilket innebär sommarlov och välförtjänt vila för gymnaster och ledare. Den här terminen kan summeras med ordet äntligen.

Äntligen fick vi träna en hel termin utan avbrott och restriktioner. I fyra föregående terminer har vi kämpat på med coronapandemins följder som inställda träningar och andra begränsningar. Stor som liten, elit som nybörjare, alla har nu kunnat träna som vanligt.

Äntligen fick vi tävla igen. Som vi har längtat efter att få möta andra lag på tävlingar runt om i landet. Digitala tävlingar i all ära, men det går inte att mäta sig mot att ställa sig på tävlingsgolvet i en arena fylld med publik eller att tillsammans med sitt lag resa iväg och övernatta på en annan ort för en tävling.

Äntligen fick vi samla föreningens gemensamma krafter och arrangera en stor tävling och bjuda in gymnastikföreningar från hela regionen till Karlskrona.

Äntligen fick vi fira föreningens 100-årsjubileum. Det blev ett två år försenat kalas, men oj vad vi firade. En fantastisk fin jubileumsshow följdes upp med en rolig bankett och avslutades med en välbesökt prova-på-dag.

Och nu kan vi äntligen summera en alldeles vanlig termin och önska varandra glad sommar. Jag som föreningens ordförande vill rikta ett stort tack till alla som med ideella krafter bidragit till en fin termin och att KGF fortsätter att växa och utvecklas.

/ Daniel