God jul & gott nytt år!

  • 21 dec 2022

Med en liten julhälsning summerar vi året och blickar tillbaka på höjdpunkterna. Vi klämmer även in info om vad som händer i föreningen nu inför den kommande terminen.

2022 har varit ett fantastiskt år för Karlskrona GF! Vi har äntligen kunnat träna och tävla "som vanligt" efter några trista coronaår. Och vilket år vi har haft med fullt ös på träningarna för alla våra 1000 aktiva. Ledarna har återigen kunnat gå utbildningar och återvända hem till sina grupper fullpumpade med inspiration och kunskap för att göra träningarna ännu bättre.

Vi kunde i våras genomföra vårt 100-årsjubileum som egentligen skulle firats 2020, men som på grund av pandemin fick vänta. Det blev en riktig gympafest i Brinova arena med show, roliga aktiviteter, prova-på samt en bankett. Ett värdigt firande för vår anrika förening!

 

Karlskrona GF har ju som mål att vara regionens ledande förening inom tävlingsgymnastik och vi ska göra ett positivt avtryck både som tävlingsdeltagare och som tävlingsarrangör. Detta har vi verkligen levt upp till i år där vi både deltagit och utmärkt oss med fin gymnastik på de flesta trupp-. och trampolintävlingar som arrangerats, både regionalt som nationellt. Vi minns särskilt de två tävlingar vi själva arrangerat för våra yngsta tävlingsgymnaster, men höjdpunkten får väl då ändå bli förra veckans SM-guld i mixedklassen på JSM i Eskilstuna. (bild överst). Tävlingsframgångarna placerar oss på den nationella gympakartan och visar vägen för våra yngre gymnaster. 

Bild från Riksfyran i Värmdö där Ungdomstruppen F2 tog silver

 

Inom föreningens ledning har vi tagit emot många nya ledare, båda föräldrar och ungdomar som vill utbilda sig och träna våra yngre aktiva. Vi har anställt vår egen William som huvudtränare, ett fantastiskt tillskott som hjälper där det behövs och även ser till att föreningens röda tråd tillämpas genom hela föreningen. Vi har lagt ut vårt kansli med administration och medlemskontakter på företaget Föreningskraft, vilket underlättat mycket för vår hårt arbetande styrelse.

Vi har inlett flera nya samarbeten där vi knutit mäklaren HusmanHagberg och Trossö buss till oss som föreningens nya sponsorer och fler är på ingång. Sponsorintäkterna används främst till Rörelsebidraget, ett projekt vi har för att stödja familjer som har svårt att betala våra tränings- och tävlingsavgifter

Nu ser vi fram emot ett lika roligt och framgångsrikt 2023, men innan dess får alla fantastiska gymnaster, cheerleaders, parkourutövare och inte minst alla våra duktiga ledare vila upp sig med ett lugnt jullov.

God jul & gott nytt år

Daniel Gunnergård
Ordförande

 

Info om juluppehåll och terminsstart

Nu har alla grupper avslutat höstterminen och inbjudan till vårterminen har skickats ut. Nuvarande aktiva, glöm inte svara på inbjudan innan 31/1, då vet vi att ni är fortsatt intresserade av att behålla platsen och en faktura för medlems- och träningsavgifter kommer skapas.

Den 4/1 kl 12.00 öppnar bokningen av lediga platser för de med förtur, dvs. de som gjort en intresseanmälan under hösten. Några dagar senare blir bokningen även tillgänglig för övriga.

Mellan den 23/12 och 2/1 är vårt kansli obemannat och vi svarar inte på e-post. Men bara lugn, ingen aktiv kommer bli av med sin plats även om ni i julstressen glömt att svara på inbjudan eller betala fakturan. 

Terminen startar vecka 02 och i inbjudan framgår både träningstider och startdatum.